Як живуть Дантес і Надя Дорофєєва, і хто їх сусіди?

Зоряна пара Дантеса і Наді живе у власному будинку. Хоча артисти ніколи не мріяли жити в будинку, одного разу вони вирішили інвестувати саме в цю нерухомість і були задоволені.

Надя в одному зі своїх інтерв’ю зазначила, що планування і проектування будівлі довірили професіоналам, вона лише мала кілька побажань з приводу того, як має бути все оформлено.

Що відомо про місцезнаходження будинку музикантів Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої?

На сайті забудовника в коментарі співачка розповіла, що одного разу вони відзначили Новий рік у Монатік будинку і їм дуже сподобалося місце, де вони живуть. Приблизно через півроку Дорофєєва стала володаркою (за документами) будинку площею 270 кв. м з прилеглою територією 12 соток. Зараз будинок таких габаритів з ремонтом в стилі хай-тек варто, за підрахунками автора відео, приблизно 100 тисяч доларів.

Співачка часто публікує фото з дому в своїх соціальних мережах, а також показує його в своєму блозі.

Варто відзначити, що свій особняк Володимир Дантес засвітив в своєму кліпі на пісню “Sasha “. Там шанувальники змогли більш детально розглянути де і як живуть зірки.

Відомо, що будинок просторий. Для двох осіб 270 квадратних метрів – це взагалі дуже багато, тому тісно точно не буде.

Маленький сюрприз на другому поверсі

У Наді і Вови є дитяча. Незважаючи на те, що в свої плани з приводу поповнення в сімействі вони нікого не присвячують, артисти все ж замислювалися про те, що колись у них з’являться діти. Тому в плані обов’язково була дитяча кімната.

Однак ремонт там досі не змогли закінчити. Ось так символічно. Сама Надя зізнається – як тільки в цьому з’явиться потреба, ремонт в кімнаті зроблять швидко і сучасно.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.