Ані Лорак влаштувала грандіозне свято на честь дня народження дочки і подарувала їй дуже незвичайний подарунок

9 червня єдина дочка Ані Лорак відсвяткувала свій перший ювілей. Дівчинці виповнилося 10 років.

З цієї нагоди зоряна мама влаштувала Софії справжнє свято. Ані Лорак зібрала друзів дочки в одному з московських закладів. Також на святі в честь десятиліття дівчинки був присутній і її батько Мурат Налчаджиоглу, з яким виконавиця розлучилася кілька років тому.

Кадрами з відзначення 10-річчя дочки Ані Лорак поділилася в своєму Інстаграм-блозі. Лорак виклала спільне фото з дівчинкою, де вони позують на тлі величезної зв’язки повітряних куль.

“Дорога моя донечка, вітаю тебе! Ти унікальна! Будь щаслива і здорова. Нічого не бійся і сміливо йди по життю “, – підписала фото Ані Лорак.

У розділі Stories співачка поділилася найбільш яскравими моментами свята. На одному з відео відображений момент вручення Софії подарунка від Ані Лорак. Співачка вручила дочці ляльку, але незвичайну. Ця лялька виглядає як справжній немовля. Більш того, іграшка і поводиться як дитина – плаче, їсть і навіть ходить в туалет. Ані Лорак загорнула ляльку в покривальце, як ніби це справжній малюк і вручила дівчинці. Софія була дуже рада такому подарунку, вона буквально стрибала від радості.

Ані Лорак вручає подарунок дочки
Ані Лорак вручає подарунок доньці: скріншот Інстаграм-сторіз
Софія отримала в подарунок ляльку, яка ідентична з справжньою дитиною
Софія отримала в подарунок ляльку, яка ідентична з справжньою дитиною

Пізніше Ані Лорак показала, як розрізає разом з дочкою триярусний торт.

Фото з дня народження Софії
Фото з дня народження Софії
Фото з дня народження Софії
Фото з дня народження Софії

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.