Поки Таюне не бачить: Олега Винника застукали в обіймах Полякової в її заміському будинку

Повелитель жіночих сердець Олег Винник провів час з Олею Поляковою в її заміському будинку.

Як виявилося, Олег Винник і Оля Полякова не тільки колеги по сцені. Вони дружать настільки близько, що головний вовк країни навіть приїжджає до неї погостювати.

Так, нещодавно в своїх Інстаграм-сторіз Полякова опублікувала відео зі свого заміського будинку. У відео вона підійшла до Олега Виннику обняла його і посміхалася на камеру. На задньому фоні було видно і інші люди. Схоже, Полякова влаштувала в своєму будинку вечірку для друзів.

Олег Винник в гостях у Олі Полякової: скріншот з Інстаграм-сторіз
Олег Винник в гостях у Олі Полякової: скріншот з Інстаграм-сторіз

Варто відзначити, що недавно Оля Полякова закінчила будівництво прибудови біля свого будинку, в якій вона частенько приймає гостей.

Це невеликий будиночок з панорамними вікнами на всі сторони, в тому числі і з видом на озеро. Прямо з будиночка – вихід на пірс. Влітку ці вікна розсуваються і будова перетворюється на простору терасу. Усередині будиночка знаходиться камін, великий стіл і стільці для прийому гостей і диван. Стіни та підлога витримані в світлих тонах, як і меблі.

Будиночок для відпочинку Олі Полякової
Будиночок для відпочинку Олі Полякової
Будиночок для відпочинку Олі Полякової
Будиночок для відпочинку Олі Полякової

Оля Полякова раніше розповідала, що в її заміському будинку є тераса, басейн, розкішні клумби з трояндами та іншими квітами, теплиці, стайні і хлів для кіз. Також на території особняка розташований 100-метровий льох, в якому Полякова витримує сири власного виробництва.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.