Як виглядають діти виконавиці пісень “Ветер с моря дул” і “Морская черепашка по имени Наташка” Наталі?

Зараз співачці Наталі 47 років. Свого часу вона прославилася хітом "Ветер с моря дул", а також фейлом під час виступу.

Одного разу вона виступала на святі міста, і співала там пісню “Морська черепашка на ім’я Наташка “. Всі думали, що Наталі співає вживу, але коли вона впала зі сцени, а слова тривали безперервно, слухачі зрозуміли – їх обманюють. Даний казус не залишився непоміченим, і швидко розлетівся по інтернету.

Багато дізналися про таку артистці як Наталі саме після цієї події.

Наталі – радянська і російська естрадна співачка, композитор, автор пісень, актриса, телеведуча

Зараз співачка виконує вже серйозніші і чуттєві композиції, адже змінилася вона і змінився її репертуар.

Також Наталі – сімейна людина. З 1991 року вона в шлюбі з Олександром Рудін. У них є двоє синів – Арсеній і Анатолій. Нещодавно в Мережі в одному з фан-акаунтів показали фото співачки Наталі з її вже такими дорослими синами.

Відзначимо, Наталя Міняєва (майбутня співачка Наталі) народилася 31 березня 1974 року в місті Дзержинську Нижегородської області. Батько – Анатолій Миколайович, енергетик. Мама – Людмила Павлівна, лаборант. Молодші сестра і брат – Олеся і Антон. З дитинства дівчинка була активною, схильної до творчості, сама навчилася співати і змогла освоїти гру на гітарі.

Зі своїм майбутнім чоловіком Олександром Наталя познайомилася ще коли навчалася в школі. До цього дня вони живуть у щасливому шлюбі, публіка вважає їх пару ідеальною. На сьогоднішній день співачка Наталі продовжує виступати і з’являтися на значущих світських зустрічах, проте вона, як і інші зірки, менше гастролює через карантин.

Схожі статті

Поживний салат, який ніколи не набридне: головна “родзинка” – капуста. Заправляю цікавим соусом без майонезу

Соковита капуста ідеально поєднується з яблуком, солодкою кукурудзою, яйцями та особливою заправкою на основі йогурту. Обов'язково спробуйте!

Ну дуже смачний! Салат, від якого я ніколи не зможу відмовитися: готую з куркою і прикрашаю картоплею фрі

Ніжний салат з куркою і хрумка картопля фрі зверху – це справжня насолода. Приготуйте цей салат раз і він гарантовано стане вашим улюбленим.

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.