Настя Каменських в сорочці Потапа приховала живіт: і ця вагітна?

Співачка Настя Каменських завжди на зв'язку зі своєю аудиторією. Нещодавно вона опублікувала фото в сорочці великого розміру. Знімок викликав багато запитань.

Раніше вона зазвичай позувала в купальних костюмах, або в обтягуючих сукнях, або в зухвалому міні. Загалом, всі наряди були з акцентом на талії. Однак зараз, з незрозумілих причин, дружина репера Потапа наділу брюки і оверсайз-сорочку, яка приховує талію. Чи пов’язано це з тим, що пара планує поповнення в своїй сім’ї?

Нагадаємо, Два роки тому Настя Каменських стала офіційною дружиною Потапа, який тепер є її продюсером.

Розкішна церемонія одруження відбулася під Києвом, і зібралося туди безліч зірок.

Весілля довго приховували від очей фанатів, однак то кількість артистів, яке прийшло на сімейне свято молодих просто не змогли приховати шила в мішку – фотографувалися з новоспеченої сім’єю і викладали в соціальні мережі.

Що ж з приводу творчої сторони, то артистка будує сольну кар’єру, а також активно веде свій мікроблог. У Instagram вона позує в самих різних образах, при цьому стежить за трендами.

Анна Андрійчук і Настя Каменських
Анна Андрійчук і Настя Каменських

Вона також знімає відео в Ютуб-блог. Нещодавно у неї був Ютуб-серіал “Дівчата рулять “, який був дуже чесним і емоційним. Настя розповіла багато своїх таємниць, а її близька подруга Анна Андрійчук зізналася, що розлучається з Позитивом, і вперше відверто заговорила про те, що це було дуже складне рішення для обох.

Додамо, що нещодавно Настя представила новий кліп і нову пісню – композиція отримала назву “Червоне вино “.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.