Дмитро Комаров показує Карпати і запрошує 13 червня 2021 року на завершальну частину першого сезону

Це край зі своєю душею, характером і настроєм. Коли ти знаходишся в Карпатах, тут зовсім інша енергетика.

З Дмитром Комаровим завжди цікаво. Адже люди люблять дізнаватися все нове незвичайне. Особливо якщо вихідні дні та є час подивитися улюблену передачу. 13 червня 2021 року Дмитро Комаров в 10-50 на 1 + 1 показуватиме завершальну частину першого сезону про Україну. І найголовніше він відразу попередив, що буде другий сезон.

Скоро Дмитро Комаров розповість і покаже прекрасні Карпати. Особливо він зупинився, як гуцули варять знаменитий сир будз і вурду. А також роблять бринзу. Це на висоті 700-1000 метрів над рівнем моря. Чиста джерельна вода, екологічно чисте повітря і звичайно незабутній запах смерек.

Це так як ніби ви потрапили в інший світ. Тут абсолютно інші закони та традиції. Тут можна зустріти справжнього ведмедя. А який відкривається вид на Говерлу, коли вранці п’єш парне молоко і дивишся на гори.

Дмитро Комаров вчиться робити сир

Спробувати овечого молока – теж прекрасно. Це край зі своєю душею, характером і настроєм. Коли ти знаходишся в Карпатах, тут зовсім інша енергетика. Таке враження, що ти набираєшся сил. Тільки пейзажі “заряджають” тебе, – констатує Дмитро Комаров. Але найголовніше цінність в Карпатах, це люди. Вони дуже привітні та добрі.

Обов’язково плануйте свою поїздку в Карпати та обов’язково купите в місцевій сироварні трохи місцевого сиру. Цим ви підтримаєте їх. Бо багато сироварні на межі закриття. Адже прощу виїхати на заробітки в Європу, ніж з таким трудом працювати в сироварні.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.