Аліна Гросу більше не блондинка: пішла на поводу у трендів і зробила кольорове волосся

Аліна Гросу здивувала шанувальників новим образом. Тепер артистка не блондинка, а володарка рожевого волосся.

Аліна Гросу стала зіркою у віці 5-ти років. Маленька кучерява дівчинка підкорила публіку завзятим хітом “Бджілка”, який багато хто знає досі. Зараз Аліні 26 років і вона вже зовсім не та маленька і мила дівчинка, якій була тоді. Тепер Гросу – пекуча блондинка з провокаційними піснями і яскравою зовнішністю.

Аліна Гросу
Аліна Гросу – пекуча блондинка з яскравою зовнішністю

Аліна Гросу є не тільки співачкою, а й успішною актрисою. У артистка ціла армія фанатів, яка спостерігає за її життям в соціальних мережах. На Інстаграм-блог Гросу підписані більш 450 тисяч людей. Там співачка регулярно публікує свіжі фото і ділиться подробицями особистого і творчого життя. Так, нещодавно Гросу оприлюднила новий знімок, де показала один з образів, який вона приміряла для зйомок її нового кліпу на пісню “Малинові губи”. Аліна була з яскраво-рожевими волоссям і яскравим макіяжем, в якому теж переважав рожевий колір.

“В якому кольорі я вам найбільше подобаюсь? Блондинкою / брюнеткою або якесь нестандартне рішення? “, – запитала у підписників артистка.

“Блондинкою”, “Яка краса”, “І так, і так вогонь”, “Ти красива з будь-яким кольором волосся”, “Блондинка тобі більше йде”, “Боже ну яка ж ви красуня, очей не відірвати, пощастило вашому чоловікові” , – відповіли коментатори.

Про те, як змінювалася зовнішність Аліни Гросу за 20 років на сцені дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Схожі статті

З кістлявої риби свекруха робить котлети без кісточок і без рибного запаху: всі секрети приготування смакоти

Смачні рибні котлети можна готувати не лише з дорогого філе, а й з маленької та кістлявої річкової риби. Для цього потрібно знати кілька кулінарних секретів.

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.