Як виглядає квартира балерини Анастасії Волочкової, яку вона здає в оренду за 500 тисяч рублів на місяць

Анастасія Волочкова показала інтер'єр квартири в Санкт-Петербурзі, яку має намір здавати в оренду.

До недавнього часу скандальна балерина Анастасія Волочкова жила в самому серці Санкт-Петербурга в 4-кімнатній квартирі. Однак нещодавно артистка вирішила переїхати в заміський 3-поверховий особняк недалеко від Москви, а квартиру в Пітері продати. Спочатку виставлена за неї ціна становила 139 мільйонів рублів. Пізніше Волочкова знизила ціну до 89 мільйонів рублів. Однак навіть після зниження ціни покупця на зіркові апартаменти не знайшлося. Тепер балерина вирішила здавати квартиру в оренду за 500 тисяч рублів на місяць.

Що ж це за квартира, яка коштує 500 тисяч рублів на місяць?

4-кімнатна квартира Волочкової знаходиться на Італійській вулиці в крокової доступності від Площі Мистецтв і Великого залу філармонії в Санкт-Петербурзі.

На 3 поверсі цього будинку знаходиться квартира Волочкової
На 3 поверсі цього будинку знаходиться квартира Волочкової

Дизайн квартири Волочкової більше нагадує один із залів Ермітажу. Втім, це й не дивно – свого часу саме майстри музею розписували 200-метрові апартаменти балерини.

Квартира Волочкової. Фото: instagram.com/volochkova_art
Квартира Волочкової. Фото: instagram.com/volochkova_art
Квартира Волочкової. Фото: instagram.com/volochkova_art

У квартирі дуже багато дзеркал в рамах ручної роботи, мармурові колони, усюди ліпнина і позолота, а також італійська штукатурка. Варто також відзначити, що над стелями в вітальні працювали майстри, реставрувати Ермітаж.

Квартира Волочкової. Фото: instagram.com/volochkova_art
Квартира Волочкової. Фото: instagram.com/volochkova_art

З чуток квартиру в Санкт-Петербурзі Волочкової колись подарував шанувальник мільярдер Сулейман Керімов, з яким у балерини на той час був роман. У 2001 це житло йому обійшлося в 120 мільйонів рублів.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.