Міні-Гюррем: Мер’єм Узерлі показала фото з дочкою

Зірка серіалу "Величне століття" 36-річна Мер'єм Узерлі поділилася рідкісним сімейним кадром. Актриса показала кадр, на якому вона зображена з 6-річною дочкою Ларою.

Телевізійна Роксолана в життя долала чимало труднощів. Вона зустрічалася з турецьким бізнесменом Джаном Атешем, але в 2013 році пара розійшлася. Уже після розставання Мер’єм повідомила, що знаходиться на 4 місяці вагітності. Але навіть така новина не врятувала відносин колишніх закоханих.

У лютому 2014 року актриса народила дочку, яку назвала Ларою. Мер’єм Узерлі через переживання потрапила в реабілітаційний центр і кинула зйомки в серіалі, який прославив її на весь світ. Після нервового зриву актриса довго відновлювала репутацію в кінематографі.

На сьогоднішній день вона виховує доньку одна, а батько не спілкується з дитиною і не допомагає фінансово.

Зараз Мер’єм разом з Ларою знаходяться на карантині. Актриса не дуже активна в соціальних мережах, але все ж поділилася рідкісним фото з донькою.

Мерьем Узерли с дочкой
Мер’єм Узерлі з донькою

Шанувальники акторки помітили, як сильно Лара схожа на маму. Вона успадкувала тонкі риси обличчя, великі блакитні очі, виточений ніс і пухкі губи.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.