Соломія Вітвіцька підкорює гори: “Люблю людей і життя”

Телеведуча Соломія Вітвіцька вирушила в гори, щоб насолодитися природою і красою. Там вона змогла відпочити і морально перезавантажитися.

Незважаючи на те, що знімок зроблений на природі, туди зірка новин про світ шоу-бізнесу примудрилася одягнутися стильно і жіночно. Вона одягла сукню в підлогу, яка романтично майоріла. Сукня ніжно коралового кольору підкреслила колоритний образ Вітвіцької, вдало підійшла їй за типом фігури, і за кольором волосся. Сама дівчина виглядала дуже загадково, особливо на знімках, де не дивилася в камеру, а млосно відводила погляд в бік.

Соломія Вітвіцька в горах
Соломія Вітвіцька в горах
Соломія Вітвіцька в горах
Соломія Вітвіцька в горах
Соломія Вітвіцька в горах
Соломія Вітвіцька в горах
Соломія Вітвіцька в горах
Соломія Вітвіцька в горах

Нагадаємо, що раніше українська телеведуча Соломія Вітвіцька 14 червня в Instagram Stories розповіла про своє ставлення до материнства після того, як фоловери поцікавилися, чи хоче вона народити дитину.

“Вважаю, важливо народжувати дітей в люблячій сім’ї з коханим чоловіком”,

– написала ведуча.

Це говорить про те, що поки зірка новин на телеканалі 1 + 1 дітей не планує. Адже в січні цього року Соломія Вітвіцька повідомила про розлучення з чоловіком Владом Кочатковим.

Незважаючи на те, що Соломія – публічна особа, вона вирішила все ж приховати причину розлучення з чоловіком від шанувальників. Однак вони припускають, що це через те, що Влад просто не зміг стерпіти такої популярності своєї дружини, постійні зйомки і того, що вона весь час пропадала у відрядженнях і на зйомках.

Кар’єра Соломія Вітвіцька в якості журналіста і телеведучої

Вітвіцька з 2008 року працює на каналі “1 + 1 “. З 2011-го по 2013 рік була ведучою щоденного телетаблоіда “ТСН. Особливе”, вела випуски новин ТСН, а зараз є провідною нового проекту “Вражаючі історії ТСН”, прем’єра якого відбулася 19 квітня.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!