Дружина Володимира Остапчука здивувала ідеальною фігурою в купальному костюмі

Дружина Володимира Остапчука Христина Горняк блиснула шикарною фігурою. Вона виклала цілу добірку фотографій в пляжних нарядах.

У кожному з них Христина виглядає худенькою, витонченою, жіночною і ніжною. Христина Горняк показала фотопідбірку купальних нарядів – ліф і асиметрична спідниця, яка одну ногу прикриває, а іншу відкриває.

“Я просто в усі, що роблю, вкладаю своє серце! Так у мене і вийшло з моїми гарними костюмами, які спільно ми зробили з @le_tricotthe. Будемо красивими разом цього літа !!!!”,

– написала друга дружина Володимира Остапчука.

Нижче ви можете переглянути костюми, про які йде мова в публікації Христини Горняк.

Христина Гірник показала свої авторські літні костюми
Христина Горняк показала свої авторські літні костюми
Христина Гірник показала свої авторські літні костюми
Христина Горняк показала свої авторські літні костюми

Ось що в коментарях пишуть Христині:

  • Пишаюся, – написав її чоловік Володимир Остапчук, і залишив смайлик у вигляді серця
  • Боже яка ти красива !, – пише користувач з ніком maneken007
  • Так, будемо красивими, – пише користувач з ніком kinkakarinka
  • Бежевий костюм просто, – пише користувач з ніком elena_ratynskaya
  • Дуже красиві Творіння, в ресторан точно ні того что дуже просвічується (особисто моя думка) а від по наберіжній біля моря супер, – пише користувач з ніком miralotozka

Нагадаємо, екс-дружина телеведучого каналу “Україна” Володимира Остапчука Олена Войченко на початку його відносин з Христиною опублікувала листування з Горняк, які шоумен вів нібито ще будучи в шлюбі з Оленою.

Цим Войченко спростовує заяви колишнього чоловіка і його нинішньої дружини про те, що їхні стосунки почалися вже після розставання Володимира і Олени.

Оприлюднене листування стало відповіддю екс-подружжя Остапчука на публічні звинувачення з боку його нинішньої дружини Христини. Нова пані Остапчук звинуватила Олену у брехні, ще раз підкресливши, що у неї з Володимиром не було таємного роману, і що вони взагалі не спілкувалися до його заяви про розлучення в кінці жовтня 2019 року.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.