Як виглядає квартира Григорія Чапкіса, в якій він жив з молодою дружиною в останній рік життя

Легендарний хореограф Григорій Чапкіс за рік до своєї смерті одружився на жінці, яка молодша за нього на 51 рік. Вони жили разом у двокімнатній квартирі Григорія в Києві.

Легендарний український танцюрист Григорій Чапкіс до останнього вражав публіку своєю активністю і життєрадісністю. Ще у віці 90 років він продовжував танцювати на паркеті і зніматися в телевізійних шоу. Однак, коли Чапкіс в ефірі “Танців з зірками” зізнався, що у віці 90 років одружився в четвертий раз, публіка була вражена. Його обраницею стала жінка на ім’я Міла, яка на півстоліття молодше Чапкіса. Жінці всього 38 років.

Григорій Чапкіс вражає своєю життєвою енергією в 90 років
Григорій Чапкіс вражає своєю життєвою енергією в 90 років

Чапкіс зізнавався, що не уявляє себе без жінки. Йому треба за кимось доглядати, комусь робити сюрпризи. Багато хто почав підозрювати, що Міла вийшла заміж за 90-річного Григорія Чапкіса через гроші, але сам хореограф запевняв, що це не так. За його словами, Міла – забезпечена жінка і заробляє набагато більше його самого, адже вона власниця мережі ювелірних магазинів.

Відомо, що Міла і Григорій жили разом в Києві в двокімнатній квартирі хореографа.

Трохи більше, ніж півроку тому Григорій Чапкіс дав інтерв’ю програмі “ЖВЛ” і показав апартаменти, де проживав зі своєю молодою дружиною.

Григорій Чапкіс провів екскурсію по своїй квартирі
Григорій Чапкіс провів екскурсію по своїй квартирі

У квартирі є вітальня, яка вечорами перетворюється в спальню, робочий кабінет, гардеробна, простора кухня і передпокій-музей.

Квартира Григорія Чапкіса
Квартира Григорія Чапкіса
Квартира Григорія Чапкіса
Квартира Григорія Чапкіса

Варто відзначити, що в квартирі зроблений дуже яскравий ремонт, на стінах висять безліч нагород і пам’ятних фотографій, на полицях розставлені численні статуетки, а в гардеробі зберігається ціла колекція костюмів і краваток, в яких танцюрист підкорював паркет.

Квартира Григорія Чапкіса
Квартира Григорія Чапкіса
Квартира Григорія Чапкіса
Квартира Григорія Чапкіса

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.