Сергій Притула, який недавно став батьком втретє, був помічений з Лесею Нікітюк: обнімалися і цілувалися

Сергій Притула та Леся Нікітюк кілька років працюють на одному телеканалі. Подейкують, їх пов'язують не тільки робочі відносини.

Нікітюк і Притула – ідеальний телевізійний тандем. У обох прекрасне почуття гумору і гострий розум. Вони вже кілька років ведуть програму “Хто зверху” і деякий час навіть ходили чутки про можливий роман телеведучих.

Леся Никитюк та Сергій Притула в шоу Хто зверху
Леся Нікітюк та Сергій Притула в шоу Хто зверху

Леся і Сергій зізнаються, у них дійсно дуже близькі стосунки, але не більше, ніж дружні. Вони живуть в одному житловому комплексі Києва і частенько ходять один одному в гості. Леся зізнається, Сергій став для неї не тільки другом, а й учителем і наставником.

Леся Никитюк та Сергій Притула
Леся Нікітюк та Сергій Притула в програмі Хто зверху

Зараз стартують зйомки нового сезону шоу “Хто зверху”. Про це повідомила ведуча програми Леся Никитюк. Вона показала відео з гримерки. У кадр потрапив і Сергій Притула. Він підійшов до Лесі, яка сиділа на стільці, обняв її і поцілував.

Леся Никитюк та Сергій Притула: скріншіт Інстаграм-сторіз
Леся Нікітюк та Сергій Притула: скріншот Інстаграм-сторіз

“Сергійку, батько трьох дітей”, – каже в відео Нікітюк.

Нагадаємо, 25 травня відомий український шоумен і телеведучий Сергій Притула став батьком втретє. Його друга дружина Катерина народила дівчинку, яку назвали Стефанією. Цікаво, що про вагітність дружини Сергія Притули було невідомо публіці. Шоумен вирішив приховати цю новину до появи малятка на світло.

Сергій Притула з новонародженою дочкою
Сергій Притула з новонародженою дочкою

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.