(Відео) Чудова і стильна Алла Пугачова з піснею “Ось і Всі “: зворушлива пісня зі змістом

Подивіться це відео з піснею Алли Пугачової "Ось І Все" - про кого вона співає, про що шкодує і чому їй боляче? Або це боляче не їй, а персонажу з її пісні?

Багато артистів естради, навіть найпопулярніші не можуть зрівнятися з тим як виконує пісні Алла Пугачова. Чому?
Та тому, що в кожній пісні слова та інтонація про прожите життя. Алла Пугачова завжди виконує пісні зі змістом, і як правило про свої переживання, про себе і свої почуття. Хоча в пісні це не сказано прямо, але це так.

Алла Пугачова і її переживання!

Намагаються сучасні співачки піти тим самим шляхом і в пісні розповісти про себе і свого життя, але мало у кого так виходить. Чому? Та тому, що Алла Пугачова виконала пісню вкладає в неї свою душу і свої переживання.

Будь-яка жінка слухаючи примадонну з подивом виявляє, що Алла Пугачова співає про неї про її долю, а не про себе. Просто потрібно прожити таке яскраве життя, щоб так співати. Талановита людина, чарівна жінка – скільки чоловіків намагалися пов’язати з нею свої пута та залишитися з нею, але вибрала або доля їй подарувала на схилі років – Максима Галкіна. Щаслива примадонна? Але це питання відповісти може тільки вона.

У своїй пісні “Ось і Все” Алла Пугачова, співає, що на всі питання відповідають її очі.
Поруч з нею звучить знайомий голос і серце завмирає в грудях. І більше нічого не потрібно, одна тільки прохання – не говори нічого!
От і все! Відлетіло, відгоріло, пройшла біль. Всі шляхи покриті білим снігом – Ось І Все!
І знову вона стоїть в плаття білому – відлюбила і все пройшло.
Не затихають рани, не вщухає біль …

Про кого співає Алла Пугачова. Якщо враховувати, що вона завжди співала про себе і своє життя, то ці слова з пісні про кого?

Подивіться це відео кліп з піснею Алли Пугачової “От І Все” і дайте відповідь – про кого вона співає, про що шкодує і чому їй боляче? Або це боляче не їй, а персонажу з її пісні?

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.