(Відео) Юрій Горбунов побував в Київському зоопарку: його враження

А ви якої думки про зоопарки взагалі та про Київський зоопарк зокрема?

Всі ми в дитинстві були в зоопарку. Це тоді для нас було цікаво!

Вхід в Київський зоопарк

Адже діти, як правило, хочуть побачити звірів і птахів поблизу, наживо. Вони на картинках і в казках їх бачили багато разів. Багато звірів їм подобаються і деякі діти просто хочуть їх погладити. Всім зрозуміло, що в зоопарку гладити звірів не можна, але хоча б погодувати. Це правда теж заборонено, але їхні діти та дорослі все одно годують!
Як зараз сприймають діти та дорослі зоопарк? Про це ділиться Юрій Горбунов, який побував на вихідних в Київському зоопарку.

Скажемо відразу враження від Київського зоопарку у різних людей неоднозначні. Різні думки. Прочитайте самі та переконайтеся. І звичайно прослухайте, що говорить про Київський зоопарк Юрій Горбунов.

irina_28_m_: “Убитий зоопарк. Звірі доходяги. Територія заросла. ”
numerolog.od: “Один недолік – тварини в неволі.”
kseniaa_29: “Обов’язково приїдемо.”
veronikagv30: “Моїй дитині 11 років, тож 10 з них я ходжу в зоопарк. Було ще 25 грн і ми ходили туди як у парк .. за ці роки змінився тільки фасад, на жаль якість життя тварин не змінилася, но стало набааааагато дорожча.”
alenapravdenko: “Реклама це Звичайно добре. Жахіття, а не зоопарк. Була там з дітьми три роки тому, а бачу Нічого НЕ змінилося, бідні тварини. Але добре, що вам там сподобалося.”
anya843284: Я вас сьогодні бачила в зоопарку! Вам дуже йде рожевий колір.”

А ви якої думки про зоопарки взагалі та про Київський зоопарк зокрема?

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.