(Фото) Чарівна Злата Огневич поділилася про “підводні камені ” в її професії: всі подробиці

Цікавий і ґрунтовний пост про її життя, переживаннях і роботі. Прочитайте уважно - можливо ви для себе почерпнете щось.

Якщо ви думаєте, що представникам шоу-бізнесу живеться легко і просто, то ви помиляєтеся. У них, як і у простих людей є свої проблеми, пов’язані з їх професією.

Злата Огневич, також не виняток.
Нещодавно вона розмістила на своїй старичка в інстаграм пост, де розповіла як їй дається успіх і популярність.

“Хочу Вам розповісти про підводні камені в моїй професії.
У липні вийде нова пісня “Мій назавжди.”
Взагалі, кліп – це окремий унікальний жанр мистецтва! Справжня міні-кінострічка, яка глибше розкриває артиста, пісню, музичне посилання, але при цьому дуже обмежена за часом і часто – способів вираження. І тут часто виникають різні нюанси ….

Отже. Про підводні камені в професії.
Вже давно я збираю у свою акторську скарбничку емоції, щоб в потрібний момент дістати та працювати з ними в кадрі. Дуже важливо при цьому вміння перемикатися: зайти в потрібний стан, виконати акторську / режисерське завдання вигаданої історії, при цьому – додати правду життя. Вся справа саме в правді та вірі. Кіно – і є життя, тільки перед камерою.

Мені довелося взяти в кадр свій дуже давній трагічний тригер, через якого я на весь день втратила відчуття реальності. Знову накотили спогади, які не давали заснути навіть вночі. При всьому досвіді та професіоналізмі – у мене не завжди виходить відключатися і працювати по клацанню, а потім – виходити зі стану після команди: “Стоп. Знято. ”

Моя професія багато чому мене навчила. Бачити ширше, думати глибше і пам’ятати про баланс.”

На її пост відреагували шанувальники, але одна прихильниця висловила напевно загальну думку і, мабуть, вона має рацію.

alla.ershova27: “Змінити своє ставлення до ситуації – то ж мистецтво, рада, що у вас виходить абстрагуватися і робити шедеври.”

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.