Як виглядала Катя Осадча до того як стати відомою? У Мережі з’явилися рідкісні архівні кадри

У Мережі з'явилися рідкісні кадри з модельного портфоліо Каті Осадчої 20-річної давності.

Катя Осадча росла дуже творчою і харизматичною дитиною. З дитинства Катя відвідувала уроки музики і займалася в танцювальному ансамблі. Осадча, ще будучи дитиною, відрізнялася від своїх одноліток досить високим зростом і мала виразні і правильні риси обличчя. Вже тоді було зрозуміло, що її чекає модельна кар’єра.

У 13 років Катя закінчила модельну школу. Вже через рік, коли дівчина закінчила 9 клас, вона підписала свій перший модельний контракт і на 3 місяці поїхала працювати до Японії.

Катя Осадча: архівне фото
Катя Осадча: архівне фото

Робота в Японії була настільки успішною, що молоду модель почали запрошувати на роботу в інші країни. Катя з 14 до 18 років встигла попрацювати з модельними агентствами Парижа, Берліна і Лондона. Школу дівчина закінчила екстерном.

Катя Осадча: архівне фото
Катя Осадча: архівне фото

Коли Каті виповнилося 18, вона вирішила зав’язати з моделінгом і поміняти професію. Дівчина повернулася в Україну з метою стати журналісткою та телеведучою. На той момент дівчина погано володіла українською мовою, Каті довелося відвідувати заняття для поліпшення дикції і постановки голосу.

Катя Осадча: архівне фото
Катя Осадча: архівне фото

Паралельно з цими заняттями Катерина закінчила заочно факультет історії в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Катя Осадча: архівне фото
Катя Осадча: архівне фото

Незабаром Осадча влаштувалася на роботу на Перший канал, а вже через деякий час їй надійшла пропозиція стати ведучою програми “Світське життя”. До слова, Катя Осадча вже 16 років є незмінною ведучою цієї програми.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.