(Відео) Ігор Крутой на проекті “Ти супер! 60+ ” чуттєво привітав переможницю

"Я не знаю докладно біографії нашої переможниці (тільки те, що вона народилася в Марселі та втратила сина), але зрозумів одне - перед нами виступав справжній Талант! "

По-різному доля може скластися у людини. Одні люди опускають руки перед труднощами та невдачами, інші навпаки – беруть себе в руки та всупереч долі йдуть вперед і досягати своєї мети та місця в житті.
Про одну з таких жінок розповів Ігор Крутой.

“Хочу привітати переможницю нашого проєкту “Ти супер! 60+” Ніну Борисівну Ділон! Ні на хвилину і навіть секунду, ні у кого з членів журі не виникло сумнівів в тому, що Переможець саме вона … Скільки ж треба було виплакати сліз, втративши улюбленого сина, щоб борючись з самотністю, прийти на наш проєкт і, вивернувши всю свою душу навиворіт, так заспівати …

переможниця проекту

Мої мурашки були неймовірних розмірів, і коли я перебував у кріслі члена журі, і коли опинився перед екраном телевізора під час трансляції фіналу “Ти супер! 60 + “… Я не знаю докладно біографії нашої переможниці (тільки те, що вона народилася в Марселі та втратила сина), але зрозумів одне – перед нами виступав справжній Талант …

Напевно, не трапився в житті Ніни Борисівни Його Величність Випадок, що дозволив в юності потрапити на якийсь конкурс чи зустріти продюсера, композитора, поета, режисера … Але, на щастя, завдяки продюсерському передбаченню Юлечки Сумачёвой, Тимура Вайнштейна і каналу НТВ, рухається від “жовтизни” в напрямку справжніх людських цінностей, з’явилася програма, в якій можуть розкритися таланти різних людей, нехай навіть з деяким запізненням …

Перший млинець, судячи з рейтингів, виявився не грудкою, і наступної весни, сподіваюся, продовжиться наша захоплива музична подорож під назвою “Ти супер! 60+”.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.