Колись були красенями: відомі чоловіки, чия зовнішність згодом зіпсувалася

Чоловіки схильні набирати вагу рівно стільки ж, скільки і жінки. У цій статті ми розповімо про чоловіків, які запустили себе.

Ігор Ніколаєв

Ігор Ніколаєв
Ігор Ніколаєв

Колишній чоловік Наташі Корольової за часів своєї молодості був пекучим красенем. Однак потім щось пішло не так, і він трохи погладшав. За фото ви можете побачити, як змінився його овал і вираз обличчя. Шанувальники в один голос твердять – по молодості був більш красивим.

Петро Красилів

Петро Красилів
Петро Красилів

Пекучий красавчик Малиновський, який в серіалі “Не родись красивою ” виконав роль справжнього улюбленця жінок і ловеласа раптово став звичайним мужиком. Набрав вагу, відростив бороду. Навряд чи його тепер можна буде назвати серцеїдом і казанова, але за щось його точно люблять.

Кирило Сафонов

Кирило Сафонов
Кирило Сафонов

Раніше красень-чоловік Кирило Сафонов підкорив не одне жіноче серце. Його любила вся країна, а кожна дівчина чи жінка, яка дивилася серіал з його участю, таємно мріяла вийти заміж за цього неймовірного ловеласа. Актор завжди виглядав стильно, мужньо і привабливо. Однак сьогодні зовнішність Сафонова далека від ідеалу. Він набрав зайву вагу, схоже, зовсім забув про правильне харчування і тренуваннях в спортивному залі. Ну нічого, зате улюблена поруч, і прийме такого, яким він є.

Едуард Радзюкевич

Едуард Радзюкевич
Едуард Радзюкевич

Едуард Радзюкевич – герой гумористичного шоу “6 кадрів ” та інших смішних програм. Раніше він був красивим блондином, а тепер старість б’є по скронях. Він значно змінився, і дані фотографії – зайве тому підтвердження.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.