Олег Винник і Таюне: в Мережі з’явилися ексклюзивні кадри з юності закоханих

Чутки про те, що бек-вокалістка Олега Винника Таюне є його дружиною, існує вже давно. Однак сам Винник цю інформацію не підтверджує.

Для того, щоб дізнатися деталі про особисте життя підкорювача всіх “вовчиць” України, журналісти відвідали рідне село співака в Черкаській області. Там-то балакучі сусіди і видали деякі таємниці особистого життя, які артист так ретельно приховує.

За словами його односельців, одружені Таюне і Винник вже давно. Вони часто приїжджають на його малу батьківщину. Крім того, у них є спільний син Юліан, який живе в Німеччині.

Таюне з сином від Олега Винника Юліаном
Таюне з сином від Олега Винника Юліаном

Відомо, що Олег Винник і Таїсія Сватко познайомилися в дев’яностих в гуртожитку музичного училища. Саме там їх дружба переросла у щось більше.

Нещодавно в Мережі з’явилися фотографії з того самого музичного училища. На всіх знімках молоді Олег і Таїсія обіймаються. Помітно, що молоді люди закохані один в одного.

Олег Винник і Таюне6 фото з випускного альбому
Олег Винник і Таюне: фото з випускного альбому
Олег Винник і Таюне6 фото з випускного альбому
Олег Винник і Таюне: фото з випускного альбому
Олег Винник і Таюне6 фото з випускного альбому
Олег Винник і Таюне: фото з випускного альбому

Чому Олег Винник не афішує відносини з Таюне?

Олег Винник ніколи не дає інтерв’ю на тему особистого життя. За його словами, він не хоче виставляти особисте на публіку, адже “щастя любить тишу”. Крім того, Олег Винник має репутацію серцеїда, повелителя жіночих сердець. Щоб на його концерти йшли якомога більше жінок, він повинен залишатися для них “одиноким вовком”.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.