Дружина Дмитра Комарова Саша похвалилася новою машиною: вся в квітах

Телеведуча і модель Олександра Кучеренко, яка крім ТВ ще і веде свій Instagram-блог, є цікавою особистістю. За нею стежать десятки тисяч підписників.

Дівчина намагається часто радувати своїх фоловерів цікавими знімками. Наприклад, недавно вона показала знімок на тлі машини, на багажнику якої стоять квіти.

Складно зрозуміти, що це за машина, адже Олександра закриває її собою, а за квітами взагалі не зрозуміло.

В описі вона заінтригувала. Написала: “Купила собі …”, а потім уточнила, що купила чашку кави.

А ви вважаєте, що Олександра Кучеренко – красива?

Ця дівчина не просто так має статус “Міс Україна “. Публіка захоплюється її природною красою. Адже в наш час і старше покоління, і молоді дівчата часто роблять ботокс, види підтяжки обличчя, качають собі губи, змінюють ніс і так далі.

У свої настільки юні роки Олександра Кучеренко виступає виключно за натуральну красу, в чому її повністю підтримує її чоловік, журналіст і мандрівник Дмитро Комаров.

Найкращі вбрання Олександри Кучеренко
Найкращі вбрання Олександри Кучеренко

Слід також додати, що Кучеренко намагається не використовувати багато косметики для своїх образів – вона робить досить стриманий макіяж, який лише підкреслює її натуральність і милу посмішку.

Нагадаємо, Олександра Олександрівна Кучеренко – володарка титулу “Міс Україна 2016 “, український журналіст, ведуча телепередачі “Зоряний спорт ” на телеканалі ICTV, професійна танцівниця, фотомодель, куратор проекту “Наставництво “.

Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.