(Відео) Чарівна Камалія презентувала україномовну версію кліпу “Танцюю “: шанувальники в захваті!

У Камалії є талант так піднести та виконати пісню так, що вона звучить чарівно. Трохи таких співачок на естраді.

Є пісні, які запам’ятовуються надовго. І не тому, що там прекрасні слова і відмінна музика. А ще й тому, що співачка, яка їх виконує, вкладає в кожне виконання свою душу, свої переживання.

Це завжди цінується значно більше, адже як артист виконає пісню залежить сприйняття її глядачами. Ви не помічали, що деякі артисти можуть так заспівати, що з’являється настрій і хочеться зателефонувати коханій людині та навіть помиритися коли ви вже тривалий час у сварці.

А іноді співачка нормальну пісню, яка вважається хітом, так невдало виконає, що деякі глядачі не дослухували її до кінця.

У Камалії є талант так виконати пісню, що вона звучить чарівно. Трохи таких співачок на естраді, які вкладають душу в слова пісні. Іноді здається, що вони співають про себе, а глядачам здається, що про них.

Прекрасна і чарівна Камалія

Це і називається невидимий зв’язок з виконавцем глядачів. І коли вона встановлюється, то сама співачка передає свої переживання глядачеві.
Від Камалії віє позитивною енергетикою в цьому кліпі.
У своєму пості Камалія написала:

“Друзі, пройшов місяць після релізу кліпу” Танцюю”, і я вдячна вам за кожен перегляд, лайк, коментар!
А сьогодні прем’єра україномовної версії “Танцюю”.
Хвилююся, як на іспитах в школі! З нетерпінням чекаю ваших коментарів.”

Подивіться цей прекрасний кліп. Сподобалося вам як цю пісню виконала Камалія? Просто слухайте і насолоджуйтеся музикою і виконанням!

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.