Молода і в купальнику: 63-річна мама Дана Балана показала якою була в молодості

Людмила Балан - молдавська співачка, танцівниця, мама красеня і ймовірного коханого Тіни Кароль Дана Балана.

Про цю особистості в Україні стали говорити після її візиту на шоу “Голос країни “, коли артистка виступила разом зі своїм сином і з його колегою Тіною Кароль.

З тих пір безліч українських шанувальників пильно стежать за Інстаграмом і особистим життям неймовірно красивою 63-річної жінки.

Нещодавно стало відомо, що 63-річна мама відомого молдавського виконавця Дана Балана Людмила Балан показала рідкісні знімки з сімейного альбому.

Фото вона опублікувала в своєму Instagram.

Людмила Балан зі своїм братом
Людмила Балан зі своїм братом
Людмила Балан зі своїм братом
Людмила Балан зі своїм братом

Знімкам кілька десятків років. На них Людмила Балан зі своїм молодшим братом.

“Перегляд сімейного альбому. Мій брат і я схожі на дві стрілки одних і тих же годин: я велика стрілка, а він – маленька, але ми обидва показуємо один і той же час “,

– підписала вона фото.

Відзначимо, Людмила Балан – популярна молдавська співачка і телеведуча. Ще на початку кар’єри вона зуміла підкорити серця глядачів не тільки на батьківщині, але і за межами країни. Зараз аудиторії дама відома і як мати Дана Балана.

Шанувальники часто порівнювали Людмилу з Тіною Кароль – адже вони обидві блондинки, обидві невисокого зросту, у обох жінок розкішна посмішка, неймовірно добрі очі і шикарна талія.

Також шанувальники були приголомшені тим фактом, що Людмила Балан в свої роки не соромиться позувати перед фотокамерами в різних купальних костюмах, коротких шортах і відвертих сукнях.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.