Монатика чекає поповнення? Дружина артиста приховала живіт під бежевою сукнею

Артист Дмитро Монатік - не тільки успішний танцюрист і співак, а й зразковий сім'янин. У нього є красуня-дружина Ірина Демічева, і двоє синів.

Однак, судячи з останнього фото Ірини, можливо, у пари скоро буде поповнення.

Жінка опублікувала фото у вечірньому бежевій сукні з глибоким вирізом в області декольте, а також відкритими плечима – на них акуратно вляглися тонкі бретелі.

Шанувальники помітили, що в області живота у Ірини є якесь збільшення. Можливо, вона теж вирішила народжувати в цьому році, як Катерина Репяхова, Катерина Осадча, Дар’я Квіткова та ще кілька зірок естради?

Тим більше, старші хлопчики вже підросли, а поки вік дозволяє, чому б і не отримати статус багатодітної сім’ї?

Ось що шанувальники пишуть в коментарях до фотографії Ірини Демічевої, дружини українського артиста Дмитра Монатика:

  • Ваааааай !!!!! Скасовуйте концерт! Лечу додому !!!!, – написав коханий чоловік Дмитро Монатік
  • Чарівна
  • красуня
  • Ірина, немов молода Софі Лорен. Мега жіночна

Відзначимо, вже багато років Дмитро Монатік одружений на красуні Ірині Демічевої. Вона народила йому синів. Ірина – не публічна людина. Але при цьому вона чудова мати і любляча дружина.

Незважаючи на те, що вона практично не дає інтерв’ю, Ірина все ж часто публікує фотографії в Інстаграм-акаунті, має там свою аудиторію, з якою тепло спілкується і відповідає на запити публіки.

Проте, Демічева вміє розділяти особисте і робоче, тому в її профілі годі й шукати інформації про якісь драмах або конфліктах з чоловіком – все строго особисте.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.