Час не щадить нікого: як зараз виглядають актори серіалу “Кармеліта”?

Циганська романтика закохала в себе багатьох глядачів на початку нульових. Як же зараз виглядають улюблені актори серіалу "Кармеліта"?

З моменту виходу першої серії серіалу про циганське життя пройшло вже 15 років. Але багато телеглядачів пам’ятають, як переживали за відносини Кармеліти і Льоші, і чудову пісню у виконанні Миколи Баскова, яка звучала на початку кожного епізоду. Давайте подивимося, як змінилися головні актори культового серіалу.

Олексій Ільїн — Максим

Алексей Ильин
Олексій Ільїн

За 15 років актор змужнів, встиг одружитися, обзавестися сином і стати затребуваним актором. Після “Кармеліти” він регулярно отримує пропозиції від різних режисерів. Його можна побачити в таких фільмах, як “Перевтілення”, “Криголам”, в серіалах “Улюбленці”, “Безпека”.

Олександр Суворов — Миро

Александр Суворов
Олександр Суворов

Актор, який закохував у себе практично всіх глядачок серіалу, так і не одружився у свої 40 років. Він багато працює в театрі і кіно і активно займається спортом.

Юлія Зиміна — Кармеліта

Юлия Зимина
Юлія Зиміна

Це була перша велика роль актриси. На момент створення серіалу їй було всього 22 роки. Юлія продовжила акторську кар’єру, а з 2010 стала ще й телеведучою. Вона вийшла заміж і народила дочку Симону. Варто відзначити, що Зиміна навіть через 15 років виглядає чудово і з легкістю зможе закохати в себе глядача.

Микола Лекарев  Баро

Николай Лекарев
Микола Лекарев

Микола походить з потомственого роду хорових циган. Він рідко знімається в кіно і займає посаду режисера-постановника в театрі “Ромен”. Також він займається музикою і є керівником ансамблю “Циганська пісня”. До того ж, Лекарев щасливий сім’янин. Разом з дружиною у них син, три дочки і 11 онуків.

Ляля Жемчужна  Земфіра

Ляля Жемчужная
Ляля Жемчужна

Ляля з 16 років працює в театрі “Ромен”, де і познайомилася з Миколою Лекаревим. Після серіалу актриса продовжила працювати на сцені і в кіно. Вона заміжня, має двох дорослих дітей і онука.

Надія Бахтіна Люцита

Надежда Бахтина
Надія Бахтіна

Роль Люцити зробила Надію знаменитою. Вона донині знімається в різноманітних серіалах, серед яких “Московська хорт”, “Свідоцтво про народження”, “Циганки”.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.