Катерина Осадча позувала вся в білому: змінилося в лиці за час вагітності

Телеведуча Катерина Осадча та її чоловік Юрій Горбунов недавно відвідали українську західну столицю - місто Львів. Там вони провели чудовий час.

Однак під час повернення виникли проблеми – піднялася буря, і їх літак під час посадки кидало, немов метелика на вітрі. Про це Юрій Горбунов розповів в Інстаграм-акаунті, приклавши відео з посадки.

“Сидимо в літаку, приземлилися у Львові. Нами зараз сильно ковбасить, так як на вулиці страшний ураган. Качає літаком так, ніби ми їдемо в автобусі якимись ямами. І це не смішно. Добре, що ми приземлилися. Пілотові – браво ! “

– заявив ведучий.

Вже на наступний день Юрій Горбунов опублікував фотографію з дружиною, зроблену під час поїздки

Катерина одягнена у все біле. Найцікавіше, що з моменту початку вагітності у неї дуже змінилося обличчя. Шанувальники в коментарях пишуть, що це ознака того, що у неї народиться дівчинка. Хоча сама довгонога телеведуча стать своєї дитини поки що вирішила не розкривати.

Нагадаємо, Катерина Осадча – українська журналістка і телеведуча, модель. Ведуча програми “Світське життя ” на телеканалі “1 + 1 “. Її фірмовий стиль – це епатажні капелюшки, які іноді стають предметом широкого обговорення серед публіки.

Вона носила капелюшки зі сміття, капелюшок у вигляді ворони, капелюшок у формі батона і інші екстравагантні. Таким чином з журналіста на світських заходах вона поступово перейшла в селебріті, яку люблять і активно обговорюють.

Слід зазначити, що до того, як довгонога модель і телеведуча потрапила на ТБ, вона працювала протягом п’яти років моделлю.

Юрій Горбунов – український актор, телеведучий, шоумен і заслужений артист України. Ведучий шоу “Танці з зірками ” і багатьох інших проектів.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.