(Фото) Чарівна Ілона Гвоздьова потрапила в “зону турбулентності “: як їй впоратися з цим?

А як розв'язують свої проблеми представники шоу-бізнесу? Та так само як і прості люди! Ілона Гвоздьова тому приклад.

У багатьох в житті може наступити “чорна смуга”. Від цього ніхто не застрахований, як від суми та тюрми. Навряд чи знайдеться людина, яка хоч раз в житті не потрапляв в складну ситуацію і не знав як з неї вибратися. По різному розв’язують свої проблеми люди. А як розв’язують свої проблеми представники шоу-бізнесу? Та так само як і прості люди!

Ілона Гвоздьова тому приклад. Нещодавно вона розмістила на своїй сторінці в інстаграм пост зі своїми переживаннями та ділиться думками:

“Іноді в житті настає момент, коли тобі здається, що ти потрапив в зону турбулентності та тимчасово виходу немає. У цьому момент охоплює паніка, відчай і розчарування. Це як грім серед ясного неба …
І тут питання, або відразу рватися в бій, або просто перечекати бурю, охолонути, все зважити та прийняти правильне рішення?

PS Кращий шлях до успіху – це закохатися в те, що ти робиш.
Джекі Чан

Як ви справляєтеся з турбулентністю?”

Шанувальники відреагували на її пост:

kate.team: “Ну і ми прилетіли:” kate.team: Ретроградний Меркурій закінчився, скоро все стане на свої місця. ”
yuliarashkevich: “Все буде добре, ми все переживемо и турбулентність пройде Одразу после віліту на зону повітряних коридорів. Головне з цим працювати й все буде гуд. ”
andriiriabchuk: “Вау! Шикарна !!!”
zalyvanskyi: “Краще навчитися керувати своїм життям, тоді турбулентність залишиться в минулому) А це наполеглива робота над собою.”
hellenamaksirahman: “Охолонути та прийняти правильне рішення. Якщо не можеш змінити ситуацію – зміни ставлення до неї. ”
gala_mir64: “Шикарна красуня !!!”

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.