(Відео) Світлана Лобода з паличками біля барабана: глядачі в захваті!

При цьому можна побачити, що вона сама себе заводить, не кажучи вже про глядачів. Все-таки вміє барабанити Світлана паличками.

Багато представників шоу-бізнесу роблять все і це їм вдається, щоб підігріти інтерес до своєї персони. Методи різні. Одні знімають себе в колі друзів або на корпоративах, інші в колі своєї родини. Треті показують як вони займаються в елітних спортивних залах.

Всі методи хороші, вед шанувальники та глядач не повинен послабити увагу до їх персони. Можливо це і правильно, на вершину Олімпу не кожному вдається піднятися, а тим більше там залишитися тривалий час.

Є звичайно талановиті артисти, яким не потрібно підігрівати в соціальних мережах інтерес. Їм просто потрібно періодично показуватися на естрадах і робити ту роботу, яку вони люблять, і вона подобається глядачам. Іноді досить просто випустити кліп і якщо він вдалий, то артиста пам’ятатимуть довгий час.

Є звичайно й інші варіанти. Так у деяких артистів є своє хобі, яке відрізняє його від інших.

Світлана Лобода налаштовується на виступ

Так, наприклад Світлана Лобода любить барабанити на сцені. І найголовніше, очевидно у неї до цього талант.
Так нещодавно Світлана Лобода розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, де вона енергійно, з запалом барабанить.

При цьому можна побачити, що вона сама себе заводить, не кажучи вже про глядачів. Все-таки вміє барабанити Світлана паличками. Ви тільки подивіться як вона це робить. Не всякий зможе так барабанити. А як захоплено це сприймають глядачі і її шанувальники в соцмережах!

А вам сподобався, цей енергійний барабанщик?

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.