Знаменитості, які зіпсували зовнішність пластикою: Ірина Білик, Таїсія Повалій та інші

У гонитві за вічною молодістю багато знаменитостей перестаралися з пластичними операціями і втратили свою індивідуальність.

Кожна жінка хоче завжди залишатися красивою, а на знамениту жінку лягає подвійна відповідальність, адже вона завжди знаходиться під прицілом фотокамер. Щоб бути красивою і зберегти свою молодість якнайдовше, зірки готові на багато що – на постійні косметичні процедури і навіть на пластичні операції. Однак нерідко зірки настільки захоплюються змінами свого зовнішнього вигляду, що не помічають, як починають поліпшуватися, а псувати свою зовнішність.

Ірина Білик

Ірина Білик до і після пластики
Ірина Білик до і після пластики

Ірину Білик часто звинувачують у зловживанні пластичними операціями. Втім і сама артистка не приховує цього. Більш того, вона вважає, що нерозумно, маючи гроші, не вдосконалювати свою зовнішність. В інтерв’ю Білик зізналася, що вперше зробила пластичну операцію в 30 років. Тоді вона змінила форму очей, які, як їй здавалося, робили її погляд сумним і “страждаючими”. Також співачка зізналася, що робила пластику носа і неодноразово робила підтяжку обличчя.

Таїсія Повалій

Таїсія Повалій на початку кар'єри і зараз
Таїсія Повалій на початку кар’єри і зараз

Таїсія Повалій – любителька пластичних операцій. Вона збільшувала губи, робила вилиці, підборіддя і не один раз підтягувала шкіру обличчя. Зараз відому блондинку багато хто навіть не впізнає, адже пластика дуже її змінила. Сама ж артиста не коментує свою зовнішність і не говорить і проведені операції.

Любов Успенська

Любов Успенська до пластики і після
Любов Успенська до пластики і після

Любов Успенська ніколи не приховувала, що покращувала зовнішність. У віці 66 років на її обличчі немає глибоких зморшок, у неї пухкі губи й виразні вилиці. Проте її часто критикують за надмірну любов до уколів краси і пластичної хірургії.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.