Аліна Гросу в непристойному вигляді похвалилася своїми татуюваннями: “Хороша!”

Співачка Аліна Гросу - явно не з тих, хто приховує особливості своєї фігури і свої принади. Чим старше вона, тим відвертіше її вбрання.

Нещодавно артистка похвалилася своїм чорним роздільним купальником, який дуже добре сіл по фігурі. Також Гросу ділиться подробицями свого відпочинку на березі. Зупинилася вона на найпопулярнішому місцевому курорті – в Одесі.

Дівчина виклала фото в чорному купальнику і сонцезахисних окулярах, яке так і кричить про літній настрої і сонячній погоді. А на тлі – неймовірно красиве Чорне море.

“Поки у мене один такий пляжний вихідний, хочу написати про те, яке це задоволення було вчора вболівати за нашу команду і тепер уже по-справжньому пишатися. Бажаю нам і далі удачі і професіоналізму, було круто “,

– написала актриса і співачка Аліна Гросу.

Шанувальники помітили, що Аліна під час того, як робила цю фотографію, зробила акцент на своєму декольте. Адже воно на знімку кидається в очі дуже сильно.

Також на руках співачка зробила чорні тимчасові татуювання, які ідеально підходять до її купальника, і прикрашають загальний образ артистки.

Відзначимо, Аліна Гросу на великій сцені працює з 4-річного віку. У шість років переїхала з Чернівців до Києва. Учасниця проектів: “Пісня року “, “Дитяче Євробачення ” і “World Music Awards “; поп-співачка, яка виступає як самостійно, так і у співпраці з іншими популярними музикантами.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.