Співачка Валерія показала величезні мішки під очима: не приховати сліди від пластики

Найчастіше чоловіка Йосипа Пригожина піклується про те, щоб вона у вигідному світлі виглядала перед фанатами, і вже тим більше фоловерів в Інстаграм.

Однак в перший день липня артистка виклала фото свого обличчя крупним планом, і знімок викликав багато запитань. По-перше, на зірці завдано легкий натуральний макіяж, але навіть він не приховує мішків під очима.

Валерія
Валерія

Мабуть, після народження внучки Селін сон пропав навіть у бабусі. По-друге, видно, що в області вилиць особа Валерії підозріло перетягнути.

Це наштовхує на думку про те, що жінка все ж робила пластичну операцію або хоча б підтяжку, щоб зупинити процес старіння шкіри.

По-третє, навіть незважаючи на ці недоліки, які не відразу кидаються в очі, знаменитість виглядає дуже акуратно і ефектно.

Ось що в коментарях до публікації Валерії пишуть фоловерів:

  • Дивно нормальна зовнішність без ковбас на губах, та й взагалі природно і натурально людина виглядає. Незвично і цікаво дивитися, око радіє
  • Що ви там все записуєте? Ваш голос ніде не чути давно вже!)
  • Очі найкрасивіші
  • Красива шикарна природна краса
  • Красива Ви в будь-який час доби

У Валерії на обличчі повсякденний макіяж з акцентом на очі. Видно, що фото жінка зробила на задньому сидінні в салоні автомобіля.

“Запис в студії в 11 ранку-справа непересічна, зате дуже бадьорить. Гарного всім дня, мої дорогі !!!! PS ЧИТАЮ КОМЕНТАРІ, І У МЕНЕ ІСТЕРИКА ПРОСТО.11Ч ЦЕ ОФІЦІЙНО УТРО, ВО СКІЛЬКИ Б ВОНО У КОГО НЕ починалося . І ЦЕ НЕ ЧАС МОГО ПРОБУДЖЕННЯ, А ЧАС ВОКАЛЬНОЇ ЗАПИСИ “,

– пише Валерія.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.