Важко бути мамою після 40: Альбіна Джанабаєва показала, як змінилося її життя після народження дочки

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва показали, як важко бути батьками немовляти, коли вам більше 40-ка.

12 квітня 42-річна співачка Альбіна Джанабаєва стала мамою втретє. Артистка народила дівчинку Агату. Для 56-річного Валерія Меладзе це вже 6-та дитина. Цікаво, що зіркове подружжя до останнього приховували від публіки вагітність Альбіни. Тільки на 9 місяці вагітності артистка опублікувала в своєму Інстаграм-блозі фото з округлим животиком, таким чином заявивши про вагітність.

Вагітна Альбіна Джанабаєва
Вагітна Альбіна Джанабаєва

Зараз Меладзе і Джанабаєва хоч і рідко, але радують шанувальників фотографіями і відео з новонародженою малятком. Нещодавно вони опублікували жартівливий ролик в своїх Інстаграм-сторіз, де показали, як важко бути батьками малюка.

У ролику Джанабаєва і Меладзе сплять при будь-якому зручному моменті: за столом, в автомобілі, за лаштунками сцени. Також в добірці показано, як Джанабаєва нібито дрімає в той момент, як візажист фарбує їй губи.

“Коли ти батько немовляти, то особливо цінуєш кожну вільну хвилину”, – підписала відео Альбіна Джанабаєва.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати ролик.

“Ось, треба по молодості народжувати, сил більше”, “Гумористи! Ці батьки немовляти “,” Найголовніше, не заснути на концерті “,” Так, звичайно, важко після 45 років “,” Ви чудова пара і прекрасні батьки! “,” Тому що, онуками треба займатися, а ви старі вже для цього “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, від першого шлюбу у Меладзе є три дочки: Інга (1991), Софія (1999) і Аріна (2002). З їхньою матір’ю Іриною Меладзе артист розлучився в січні 2014 року. У тому ж році співак зареєстрував шлюб з Джанабаєвою.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.