Як незвично пофарбувати яйця за допомогою солі — рецепт Слави Камінської

Солістка жіночого гурту "НеАнгели" Слава Камінська разом з дітьми придумала свій метод фарбування великодніх яєць.

Суботу, як і багато православних, українська співачка Слава Камінська вирішила почати з підготовки до світлого свята Великодня. До процесу вона підключила своїх дітей – сина і дочку.

Зі своїми фоловерами вона вирішила поділитися оригінальним рецептом фарбування святкових яєць. Вийшло досить оригінально і цікаво. До речі, сама артистка готувала в дуже оригінальному і цікавому фартуху, чого не могли не відзначити її підписники.

“Тема нашого сьогоднішнього уроку – яйця яскраві, святкові, прикрашені зеленкою. Яйця, як ви розумієте, самі себе не пофарбують, а ось дііііііти. Можуть одночасно оновити та модернізувати меблі, в тому числі і м’які (безкоштовно), ну і весело провести час. Мама (сьогодні це моя роль) володіє зеленкою і каструлею досконало і по самі лікті”, – підписала публікацію Камінська.

Для втілення рецепта Слави, яйця потрібно намочити і обваляти їх в нарізаній цибулевій шкарлупі, після – закутати в марлю. Потім опустити яйця в холодну воду з сіллю і зеленкою і поставити варитися. Готові яйця очистити від марлі, промити і змастити маслом.

“Найкрасивіші яйця, які я коли-небудь робила”, – підсумувала співачка.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.