Альбіна Джанабаєва виростила помічника: семирічний син гуляє з коляскою

Екс-учасниця музичного колективу "Віа Гра " Альбіна Джанабаєва недавно народила дитину. Це стало важливою подією в їх з Валерієм Меладзе сім'ї.

Дочка Агата – третій спільний дитина в парі Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої.

Виховувати маленьку дитину непросто в будь-якому віці, тому вся сім’я всіляко підтримує маму.

Наприклад, Валерій Шотаєвич Меладзе також зіткнувся з безсонними ночами, тому у нього з’явилися мішки під очима, які дуже добре видно на фото.

Також маму підтримує семирічний син Альбіни Лука, який напередодні вийшов гуляти разом зі своєю сестричкою у двір. Альбіна Джанабаєва записала в Інстаграм-історію відео про те, як сучасно Лука гуляє зі своєю сестричкою.

Альбіна Джанабаєва показала гонки 7-річного сина з коляскою

Альбіна Джанабаєва показала гонки 7-річного сина з коляскою
Альбіна Джанабаєва показала гонки 7-річного сина з коляскою
Альбіна Джанабаєва показала гонки 7-річного сина з коляскою
Альбіна Джанабаєва показала гонки 7-річного сина з коляскою

Нагадаємо, Альбіна Джанабаєва цієї весни в третій раз стала мамою, подарувавши чоловікові довгоочікувану доньку, яку назвали Агатою.

Також у зоряної пари підростають двоє синів: 17-річний Костянтин і семирічний Лука, у якого день народження – 2 липня. В честь цього артистка привітала свою дитину в Інстаграм.

До слова, обличчя молодшого спадкоємця співачка тривалий час приховувала від публіки, але з появою у хлопчика сестри несподівано перестала оточувати його ореолом таємничості і почала показувати в соцмережах.

Валерій Меладзе вкрай щасливий, що став главою такого сімейства, у всьому підтримує своїх синів, і не відходить від своєї дружини ні на крок.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.