Аліна Гросу похвалилася пишними формами на березі моря: ось на що “клюнув” Полянський

Аліна Гросу зараз відпочиває в сонячній Одесі. Звідти співачка регулярно публікує захоплюючі знімки для своїх шанувальників.

Аліна Гросу – українська співачка і актриса, яка почала свою кар’єру ще у віці 5 років. Тоді вона була маленькою завзятою дівчиною, яка співала веселі пісні. Зараз Аліні 26 років і вона регулярно епатує публіку сміливими образами, провокаційними піснями і бурхливим особистим життям.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Зараз Гросу відпочиває в Одесі. Звичайно, як активний користувач соціальних мереж, вона регулярно публікує в своєму Інстаграм-блозі свіжі знімки. Так, нещодавно Аліна оприлюднила серію пляжних знімків в купальнику.

“Ще трошки жарішкі вам в стрічку, поки я мажусь пантенолом і перетворююся з краба в смуглянку”, – підписала фото Аліна.

Шанувальники артистки захопилися фотографіями і написали багато приємних слів в коментарях.

“Фігура просто вогонь”, “Яка краса”, “Приголомшлива”, “Неймовірна красоточка і найкраща співачка”, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, не так давно Аліна Гросу представила публіці свого нового коханого. Це старший на 12 років російський актор Роман Полянський. Як виявилося, вони почали зустрічатися буквально відразу після розставання Аліни з її першим чоловіком Олександром Комковим. До слова, зі своїм офіційним чоловіком Гросу прожила всього пару місяців. За версією артистки, вони розлучилися через те, що Олександр знайшов нову пасію.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.