(Фото) Аліна Гросу з двома далматинця в плямисту плаття повалила шанувальників в захват

Аліна Гросу виглядає "небезпечно" з двома величезними собаками. Так вона повідомила у своєму пості під фотографією на її сторінці в інстаграм.

Яких собак люблять жінки? А яких жінок з ОБАК люблять чоловіки?

Є кращі породи собак для зустрічі на побаченні.
Якщо ви намагаєтеся влаштувати собі побачення, вам може знадобитися собака … тому що, очевидно, собаки – магніти для побачень – це результати опитування.
Kloof, додаток для iPhone для любителів домашніх тварин, опитало 1000 осіб, з’ясовуючи, які собаки роблять господаря найбільш привабливим. Найбільше чоловіків залучали чихуахуа, лабрадори та золотисті ретривери.

Очевидно, коли чоловіки бачать жінку, що вигулює золотистого ретривера, вони бачать в ній дівчину, але якщо вони бачать жінку, у якої є чихуахуа, вони схильні думати, що вона для нього тільки на одну ніч.
Або вона вимагає особливого догляду.

Для хлопців головними породами собак, що привертають жінку, були лабрадор ретривер, золотистий ретривер і німецька вівчарка.

В опитуванні, також говориться, що якщо хлопці вигулюють боксера, бульдога або ротвейлера, відступайте від цих хлопців, бо вони гравці.

Аліна Гросу виглядає “небезпечно” з двома величезними собаками. Так вона повідомила у своєму пості під фотографією на її сторінці в інстаграм. Аліна відповідно підібрала плаття, яке схоже на розмальовку собак і дуже звабливо при цьому виглядає.
А ви як вважаєте – підходить це плаття Аліні, взагалі як вам фото її з двома собаками? Начебто дуже ефектне!

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.