У Тіни Кароль розгледіли складки жиру: не така вже й ідеальна

Тіна Кароль - одна з найпопулярніших і відомих українських співачок, яку мільйони шанувальників вважають еталоном жіночої краси.

В Україні Кароль – визнана і високо оцінена зірка. Люблять цю розкішну блондинку не тільки за сильний вокал і дуже життєві пісні, які співають натовпи шанувальників на кожному її концерті, а й за її образ – вона дуже красива, мила і добра. У всякому разі, саме такий бачать її фанати.

Природна краса Тіни Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль

На даний момент артистці 36 років і виглядає вона дуже молодо. В одному з інтерв’ю Катерині Осадчій в програмі “Світське життя ” Тіна зізналася, що їй подобається природна краса, і вона не хотіла б лягати під ніж. Тим більше, намагатися нібито відстрочити старість такими маніпуляціями – це значить втратити гордість, і не приймати природний процес старіння.

Керуючись цими переконаннями, артистка намагається максимально позбавити себе від косметологічних процедур підтяжки і штучного збільшення частин тіла.

Тіна Кароль, безумовно, дуже красива, однак неідеальна, як можна подумати на перший погляд.

У Тіни Кароль розгледіли складки жиру
У Тіни Кароль розгледіли складки жиру
У Тіни Кароль розгледіли складки жиру
У Тіни Кароль розгледіли складки жиру

Нещодавно в одному з її офіційних фан-акаунтів з’явилося відео, де Тіна сидить в білому вбранні. Видно, що у неї є пара зайвих кілограмів, які простежуються як складки на талії. Однак Тіна регулярно займається в спортивному залі, тому однозначно швидко приведе себе в порядок.

Реальна причина розриву Тіни Кароль та Дан Балана: закулісні історії “Голосу країни”

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.