Як виглядала Настя Каменських на піку своєї ваги і як виглядає зараз?

Ті, хто стежать за співачкою Настею Каменських з самого початку її творчого шляху, знають, що у артистки стоїть гостра проблема зайвої ваги.

Зараз Настя Каменських може похвалитися підтягнутим тілом. Однак всі її прихильники пам’ятають, якою артистка була пишечкою на початку кар’єри. Зірка завжди намагалася приховати свої недоліки, тому що соромилася їх, але з часом вона переосмислила ставлення до себе і вирішила показати підписникам в соцмережах, якою була до схуднення.

Настя Каменських вперше показала, як виглядала на піку своєї ваги

Після тривалої роботи над собою, наполегливих тренувань і безмежної сили волі, яка дозволяла не їсти шкідливу їжу, Каменських зважилася показати себе такою, якою була раніше – неідеальної, зі складками і зайвою вагою.

Не так давно в своєму Instagram дружина Потапа опублікувала колаж, де показала як виглядала раніше, і як виглядає зараз.

Як виглядала Настя Каменських на піку своєї ваги і як виглядає зараз?
Як виглядала Настя Каменських на піку своєї ваги і як виглядає зараз?

Неозброєним оком видно колосальні зміни, які відбулися з фігурою співачки за кілька років. Зате тепер всі знають, як же виглядала Каменських на піку своєї ваги.

Також артистка розповіла, яке у неї було моральний стан на той момент, наскільки усвідомлено вона прийшла до схуднення, і що в її житті змінилося.

“Ви знаєте, я багато років соромилася виставляти ці фото. І раніше ніколи б не показала їх. Але … реаліті так реаліті. Я завжди максимально відкрита з вами, і хоч я довго соромилася і переживала, і дуже часто не сприймала себе, зараз я прийшла до того що ми повинні … “,

– пише Каменських.

Тим не менш, вона рекомендує любити себе в будь-якій ситуації, навіть якщо відображення в дзеркалі не таке ідеальне, як хотілося б. Адже коли прийде любов до себе, захочеться намагатися для себе.

“Ми просто зобов’язані любити себе. Неважливо, скільки кілограм, неважливо, як ми виглядаємо. Головне – це прагнення і бажання ставати краще і сприймати саму себе. Ставати краще і йти до прийняття себе Чи не для інших, не для коментарів, не для громадського думки. А виключно для самої себе “,

– закінчила думку дружина українського репера Потапа.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.