Як виглядає свекруха Насті Каменських: струнка блондинка з довгим волоссям

Настя Каменських оприлюднила фото своєї свекрухи. Мама Олексія Потапенка дуже добре виглядає.

Настя Каменських і Потап з тих знаменитостей, які дуже активно ведуть свої соціальні мережі. Вони практично все своє життя і кожен крок показують в своєму Інстаграмі. Настя Каменських регулярно показує в Інстаграм-сторіз свою маму Лідію, з якої вона практично нерозлучна після смерті батька. А ось фотографію мами Олексія Потапенка або відео з її участю практично неможливо знайти.

Однак нещодавно Настя Каменських показала свою свекруху. Вона відобразила маму Потапа, коли та засмагала на сонечку.

Мама Потапа: скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських
Мама Потапа: скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських

“Люсі”, – підписала фотографію Настя Каменських.

Що відомо про маму Потапа Людмилу?

Олексій Потапенко родом з української столиці. Народився майбутній артист в родині військового Андрія Олексійовича і спортсменки Людмили Анатоліївни. Саме батьки привчили сина до дисципліни, завдяки чому в ньому сформувався твердий характер і цілеспрямованість.

Потап зі своїми батьками
Потап зі своїми батьками

Людмила Потапенко – колишня чемпіонка світу з підводного плавання. Відомо, що вона довгий час працювала персональним тренером і інструктором по групових занять в одному з елітних клубів Києва.

Зараз Людмилі Потапенко 63 роки і вона виглядає просто карколомно. Ця струнка блондинка виглядає набагато молодше свого віку. Людмила зізнається, секрет її краси – регулярне заняття спортом.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.