Їсть чорну ікру ложками: скандальна балерина Анастасія Волочкова похвалилася розкішним життям

Анастасія Волочкова в стані алкогольного сп'яніння розлютила публіку хвастощами.

Анастасія Волочкова має статус скандальної представниці вітчизняного шоу-бізнесу. Балерина регулярно втручається в публічні скандали, епатує публіку неординарними витівками, постійно змінює чоловіків.

Волочкова активно веде свій Інстаграм-блог, на який підписані більше мільйона чоловік. Там балерина регулярно публікує нескромні фотографії та ділиться подробицями особистого життя.

Нещодавно Волочкова опублікувала в своєму Інстаграм-блозі відео, в якому показала свій сніданок. Балерина щедро намазувала на скибочку огірка чорну ікру, яка стояла у великій піалі.

“Загортаю рол. Руки у мене поранені астраханськими раками, вже не перший раз. Це найпрекрасніші рани, які тільки можуть бути, від раків найсмачніших. Ми їх дуже багато тут з’їли. Астраханська ікра, ви ж розумієте, це делікатес. Ось так завертаєш, береш і їж “, – прокоментувала ролик Анастасія.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати відео Волочкової. Багато запідозрили, що балерина знаходиться в алкогольному сп’яніння, також фоловери дорікнули артистку в тому, що вона хвалиться своїм розкішним життям.

“По голосу і по кривляння все зрозуміло, день вдався”, “Так Анастасія ви ж в какашку п’яні !!!! Молодця “,” З похмілля саме те …! “,” Мова вже з ранку заплітається “,” Настя, демонструвати розкіш не зовсім коректно “,” Так з маючи гроші і на показ трапеза з ікрою, а на догляд за волоссям так і не витратилася “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.