Подвійна зрада заради моделі Каті Осадчої: що відомо про першу дружину Юрія Горбунова

Юрій Горбунов зберіг дружні стосунки з колишньою дружиною і названою дочкою. Він продовжує спілкуватися з ними та зі своєю онукою, а також підтримує їх матеріально.

Відомий український телеведучий і актор Юрій Горбунов одружений на зоряній провідній Каті Осадчій і щасливий в сімейному житті. Пара оформила свої стосунки у 2017 році та виховує спільного сина Івана того ж 2017 року народження.

1 травня 2021 року Осадча зізналася, що вони з Юрієм чекають на народження другої дитини. Катя молодша за свого чоловіка на 13 років.
Юрій Горбунов, якому у 2021 році виповнюється 51 рік, вже був одружений з 1995 року по 2015 рік. Першу дружину Горбунова звали Людмила. Жінка була старша за свого чоловіка на 12 років.

Молоді люди познайомилися в театрі Івано-Франківська, в якому почав свою трудову діяльність Юрій після закінчення театрального інституту в 1992 році. Його майбутня дружина Людмила працювала в цьому театрі танцівницею. Вона була одружена і в її родині росла дочка.

Заради Горбунова жінка залишила чоловіка і пішла з дочкою до коханого.
У 1995 році закохані переїхали до Києва та оформили свої стосунки.

Людмила не наполягає на одруження, навіть навпаки, відмовляла. Але майбутній телеведучий був налаштований рішуче.
Юрій удочерив дочку Людмили Ксенію, а Людмила залишила роботу і стала вести домашнє господарство. За словами Горбунова, це його дуже навіть влаштовувало.

Спільних дітей у пари не було. Ксенія виросла, у 2011 році вона народила дівчинку. Так в 40 років телеведучий став дідусем. Сімейне життя Юрія та Людмили тривала 20 років.
У 2015 році стало відомо, що Горбунов розлучається зі своєю дружиною. Тоді він пояснив своє розлучення різними його з дружиною поглядами на життя. Тільки пізніше стало відомо, що саме в цьому році почався роман телеведучого з Катею Осадчою.

Юрій Горбунов та Катя Осадча

Юрій Горбунов зберіг дружні стосунки з колишньою дружиною і названою дочкою.
Він продовжує спілкуватися з ними та зі своєю онукою, а також
підтримує їх матеріально.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.