Володимир Дантес зворушливо привітав Надю Дорофєєву з річницею весілля: 6 років разом

8 липня зіркове подружжя Володимир Дантес і Надя Дорофєєва відзначають 6 річницю весілля.

На честь цієї дати Володимир Дантес оприлюднив архівне фото з торжества в своєму Інстаграм-блозі і написав дуже кумедні, але зворушливі слова.

“Терпіти мене чотири роки і потім сказати: ” Я згодна “- ти просто хто? Тобі пам’ятник за життя поставити треба. Оскільки в мої 23-27 я був прям кінченим. Спасибі, що міняєш і змінюєшся. Мені з тобою, як на самих екстремальних атракціонах: дуже хочеться, місцями страшно, захоплює дух, але внизу живота все одно дуже приємно лоскоче. Люблю тебе, моя утя! “, – написав Володимир Дантес.

Історія кохання Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса

Почалася їх історія кохання ще в 2011 році. Надя і Володимир познайомилися в поїзді, коли їхали на один концерт. Молоді люди відразу сподобалися один один одному, вони багато говорили і сміялися. Вже через тиждень Дантес і Дорофєєва почали жити разом.

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва
Володимир Дантес і Надя Дорофєєва

8 липня 2015 року відбулася їх весілля, і закохані влаштували торжество в “лавандовому ” стилі. На весіллі у артистів було багато живих квітів, особливо лаванди, а декор був підібраний в фіолетових, персикових і рожевих тонах.

Весілля Дантеса і Дорофеєвої
Весілля Дантеса і Дорофеєвої

На торжестві було дуже багато представників шоу-бізнесу: Потап, Ірина Горова, колега Наді Позитив, з групи “Время и Стекло “, Настя Каменських, Віталій Козловський, Катя Осадча та інші. До вівтаря наречену вів наставник, продюсер і один Наді – Потап. Рідного батька артистки не було на торжестві.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.