Розлучилися? Дружину Олега Винника на самоті засікли на популярному курорті

Таюне, як завжди, має добрий вигляд. Будь то на сцені або поза нею. Це констатують не тільки шанувальники, а й глядачі на концертах.

Шанувальники Олега Винника і Таїсії Сватко (Таюне) можуть їх бачити, як правило, тільки на концертах, або коли вони дають інтерв’ю. Але як ця пара виглядає у звичайному повсякденному житті, мало хто бачив. Олег Винник і Таюне не люблять афішувати своє особисте життя. Хоча їхні прихильники, так і кошти масової інформації впевнені, що ця пара щаслива і добре ладнають в сім’ї.

Найцікавіше, що в соціальних мережах ходять різні чутки про те, які взаємини між ними. Деякі вважають, що Олег і Таюне не одружені. Інші, яких більшість – думають, що пара побралася та у них є діти. Сам Олег Винник не підтвердив, але і не спростував жодну з цих думок. ЗМІ навіть роблять припущення, що в Олега Винника і Таїсії Сватко є син, який навчається в Німеччині та там живе.

Фото Олега Винник і Таюне можна побачити не тільки на їх сторінках в інстаграм, але і в мікроблогах.

Нещодавно на одному з таких мікроблогах опубліковано фото Таюне, відпочинку. Шанувальники не забули відразу в соцмережах оцінити це фото своїми постами. Вони пишуть, що Таюне виглядає як троянда в саду. На фотографії Таїсія Сватко в білій футболці, на якому намальований японський прапор і ієрогліфи. Браслети, окуляри від сонця і кепка Louis Vuitton завершують її образ.

Таюне, як завжди, має чудовий вигляд. Будь то на сцені або поза нею. Це констатують не тільки шанувальники, а й глядачі на концертах. Ви тільки згадайте, якими оваціями вони кожен раз зустрічають її.

Схожі статті

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.

Цей салат завжди з’їдають першим: готую його на свій день народження, коли знаю, що гості з подарунками

Салат "Київський" виходить настільки смачним, що закохує в себе після вже після першого шматочка. Він соковитий, ситний і при цьому не позбавлений свіжості.