Порада від Олени Шоптенко: “Як стати успішною? ” (Фото)

Чарівність і посмішка завжди має бути присутня при танці. Це Олена Шоптенко довела. Дивлячись на неї завжди поліпшується настрій.

Як стати успішною людиною? Це питання цікавить багатьох, в тому числі та представників шоу-бізнесу. Виявляється це непросте питання. Недостатньо бути красивою і з відмінною фігурою.

Потрібно, щоб ще вас оточували потрібні, а найголовніше розуміють вас люди. Якщо ви вибираєте партнера для танців або при виході на концертний майданчик – необхідно, щоб ваш партнер розкрився перед вами.

Як каже Олена Шоптенко, вона багато разів бачила як по-різному розкриваються люди. Одні можуть бути сором’язливими та скутими в рухах. Тоді партнер повинен допомогти йому освоїтися на танцювальному майданчику. І найголовніше ви повинні відчувати партнера і знати наперед, що він зробить в наступний момент. Це важко, але від цього залежить успіх пари.

Олена Шоптенко досконало володіє взаємовідносинами з новими партнерами. Так це можна було бачити в шоу коли вони танцювали з Олегом Винником. Це складний процес, але їй він вдався.
Як будуть формуватися відмінні пари на шоу залежить від обох танцюристів. Але у них все одно хтось повинен бути головним – провідним.

І звичайно чарівність і посмішка завжди має бути присутня при танці. Це Олена Шоптенко довела. Дивлячись на неї завжди поліпшується настрій. Від неї віє позитивною енергією. Чарівна посмішка і здається, що в Олени Шоптенко ніколи не буває поганого настрою. Буває звичайно, але вона ні в якому разі не подає виду і продовжує сліпуче усміхатися і танцювати!

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.