Як зараз виглядає розбитий інсультом Борис Моїсеєв? З’явилися свіжі фото

Борис Моїсеєв вже давно веде закритий спосіб життя і не з'являється на публіці.

У 2010 році відомий артист Борис Моїсеєв пережив інсульт. З того часу він веде закритий спосіб життя: не з’являється на публіці, весь час проводить вдома.

Все через те, що пережитий інсульт дуже вплинув на здоров’я артиста: ліву частину його тіла паралізувало, тому він довгий час відновлював здатність говорити і проходив лікування в США. У Мережі подейкують, що Борис Моїсеєв прикутий до інвалідного крісла і практично не може говорити.

Ці чутки підтверджуються свіжими знімками Бориса Моїсеєва. Так, 25 травня 2021 року артист з’явився на ювілеї співачки Крістіни Орбакайте. Пізніше в Мережі з’явилися фото з святкування і на двох з них можна побачити Моїсеєва. І на першому і на другому знімку Борис позував сидячи. Цікаво, що він був у медичній масці. При цьому всі інші гості – без неї.

Борис Моїсеєв на святі у Крістіни Орбакайте
Борис Моїсеєв на святі у Крістіни Орбакайте
Борис Моїсеєв на святі у Крістіни Орбакайте
Борис Моїсеєв на святі у Крістіни Орбакайте

Варто зазначити, що директор артиста Сергій Горох в одному з інтерв’ю розповів, що Борис Моїсеєв і правда не в кращому фізичному стані. Однак він стверджує, що все не так погано, як пишуть в пресі. Сергій Горох розповів, що Моїсеєв самостійно відвідує лікарів, гуляє в парку. Також він не забуває стежити за новинами і листуватися з шанувальниками.

Більше про життя Бориса Моїсеєва, його орієнтацію і дружину, інсульт та злидни, співпраці з Аллою Пугачовою та інші цікаві факти дивіться у відео на каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.

Цей салат завжди з’їдають першим: готую його на свій день народження, коли знаю, що гості з подарунками

Салат "Київський" виходить настільки смачним, що закохує в себе після вже після першого шматочка. Він соковитий, ситний і при цьому не позбавлений свіжості.