Прекрасна Санта Дімопулос поділилася секретом своєї точкою опори в житті (Фото)

Просто вчіться на помилках і робіть висновки, а потім наполегливо йдіть далі до мети.

Що змушує людину почувати себе впевнено. Звичайно внутрішній стрижень. Він є у кожної людини. Тільки потрібно знати як на нього спертися і як не зламатися при цьому.

Як міркує Санта Дімопулос, людина змушена шукати свою точку опори. Іноді для нього на це може піти навіть все життя. Бо він не знає пріоритетів. Для деяких точка опори це гроші, для інших батьки або партнер. Але при цьому вони як правило ніколи точки опори не знаходять.

Якщо у дітей і батьків не було правильних відносин, то їм важко знайти свою точку опори. Річ у тому, що дорослі, також не можуть розібратися зі своєю точкою опори, бо вони її теж раніше не отримали від батьків.

Людина не має точки опори поводиться по іншому і може скотитися крутими сходами життя вниз.
Для цього необхідно знайти для себе наставника.
Адже тільки подумайте, коли людина прагне бути для всіх хорошим, він це робить навіть на шкоду собі. У нього може виникнути страх перед авторитетними людьми.
Такі люди, як правило, незадоволені та злі. У них інші цінності.

Потрібно працювати над собою, щоб знайти внутрішній стрижень в життя. З чого почати?
Потрібно зрозуміти просту істину, що тільки ви відповідаєте за своє життя. І тільки ви можете її змінити. Стати автором своєї долі. Поставте мету і планомірно до неї йдіть. Щодня перевіряйте як ви наближаєтеся до мети, порівнюючи заплановане і те, що ви зробили. Не потрібно переживати через невдачі. Вони бувають завжди.

Просто вчіться на помилках і робіть висновки, а потім наполегливо йдіть далі до мети.

Приблизно так Санта Дімопулос пропонує вирішити питання набуття свого внутрішнього стрижня. Можливо цей її пост вам допоможе в цьому важкому житті.

Схожі статті

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.