(Відео) Лайфхак від Лізи Галкіної для одиноких танців

Нещодавно Максим Галкін розмістив на своїй сторінці в інстаграм відео, на якому його дочка Ліза показує як навчитися танцювати якщо у вас немає партнера для танців.

Багато людей хочуть навчитися танцювати. Вони відвідують уроки танців. Інших вчать танцювати будинку мами або бабусі. Звичайно, щоб правильно і ритмічно рухатися під час танцю потрібно, щоб вас хтось спочатку навчив.

Деякі люди вчаться танцям тривалий час. Просто вони не відразу схоплюють саму суть танцю. Іншим досить один раз показати та вони відразу на льоту хапають ідею і потім вже після пару уроків танцюють самостійно і через деякий час навіть намагаються вчити інших придбаним навичкам.

Особливо радіють батьки, коли їхні діти навчилися танцювати. Адже це необхідно не тільки на святі в школі, але і надалі на танцях зі своїм обранцем. Адже хочеться показати всім, що ти вмієш танцювати та вмієш це непогано.
У сім’ї Алли Пугачової та Максима Галкіна дітей навчають різних наукам і премудростям.

Симпатична Ліза Галкіна

Так нещодавно Максим Галкін розмістив на своїй сторінці в інстаграм відео, на якому його дочка Ліза показує як навчитися танцювати якщо у вас немає партнера для танців. Виявляється це просто. Потрібно взяти будь-яку куртку і тримаючись за рукава представляти, що це руки вашого партнера по танцях. Ось і все – питання знято.

Подивіться і ви цей лайфхак від Лізи Галкіної. Дівчинка придумала дивно простий вихід з цієї ситуації. Тепер можна вчитися танцювати без партнера. А потім коли ви навчитеся, то вже не соромно буде потанцювати та другом або своєю подружкою.

Як вам лайфхак від Лізи Галкіної – сподобався? Беріть собі на озброєння для своїх дітей чи онуків.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.