Лідія Таран показала дорослу дочку від Андрія Доманського: копія батька

Єдиній дочці Лідії Таран Василині вже 13 років. З кожним роком дівчинка все більше стає схожою на свого батька - Андрія Доманського.

Зірка “плюсів”, телеведуча Лідія Таран за свої 43 роки ніколи не виходила заміж. Незважаючи на те, що її довгий час називали “дружиною Доманського”, відомий телеведучий так і не повів її в ЗАГС. З Андрієм Доманським Лідія Таран прожила 5 років в цивільному шлюбі. Їхні стосунки почалися дуже бурхливо, але так само бурхливо і несподівано закінчилися.

Лідія Таран з Андрієм Доманським та маленькою дочкою: архівне фото
Лідія Таран з Андрієм Доманським та маленькою дочкою: архівне фото

До самого останнього моменту, Лідії здавалося, що у них все стабільно і добре. Шоумен підніс цей подарунок Ліді на Новий рік – просто першого січня взяв і заявив: я йду. Як виявилося, у Андрія на той момент вже з’явилася інша жінка. Уже через рік Андрій одружився вдруге і вже в цьому ж році у нього народилася третя дочка.

Єдине, що пов’язує Доманського та Таран зараз – це їх спільна дитина. Дівчинці Василині вже 13 років.

Незважаючи на те, що Лідія Таран – публічна особа і дуже активно веде свої соціальні мережі, свою дочку вона дуже рідко показує на публіку.

Однак нещодавно телеведуча все ж показала Василину в своєму Інстаграм-блозі. Як виявилося, дівчинка нещодавно повернулася з походу. Лідія її зустріла на вокзалі. Момент зустрічі вона відобразила і оприлюднила в Інстаграм-сторіз. Також турботлива мама зазначила, що її дочка дуже схудла після походу і показала, що вже виправляє цю ситуацію за допомогою круасанів.

Лідія Таран показала доньку: скріншот Інстаграм-сторіз телеведучої
Лідія Таран показала доньку: скріншот Інстаграм-сторіз телеведучої

Варто відзначити, що Василина Доманська зовні дуже схожа на свого батька.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!