(Відео) Приколи Лізи Галкіної з театральної подачею

Спробуйте і ви відгадати загадку, яку на цьому відео задала Ліза. Цікаво вийде у вас її відгадати, без її подальшої підказки.

Діти завжди радують своїх батьків. Особливо коли вони ще маленькі. Більше діти – більше проблем. Коли дитина маленька з ним цікаво грати та найголовніше його потрібно навчати та передавати свій життєвий досвід.

Це прекрасний час, коли можна спостерігати коли малюк тільки навчився повзати, а потім перший раз встав на ноги та почав ходити. А коли дитина вимовляє перші слова – це радісна подія для батьків. Особливо якщо це перше слово було – мама.

Радості немає меж. Потім ще цікавіше. Маленький чоловічок пізнає світ і намагається наслідувати своїх батьків. Як він це робить – просто зворушливо. Це незабутні моменти не тільки в його житті, але і в житті батьків. Батьки намагаються зняти цікаві моменти на фото або відео.

Так нещодавно Максим Галкін розмістив на своїй сторінці в інстаграм веселе відео. На ньому Ліза загадує для всіх загадки та спробуйте відгадати їх. Адже у дітей розум ще тільки формується і вони можуть поставити такі питання, на які дорослі іноді не можуть відповісти. А Ліза Галкіна задає загадки, які ніхто не може відгадати, в тому числі і її тато Максим Галкін.

Чарівна особа Ліза Галкіна

Спробуйте і ви відгадати загадку, яку на цьому відео задала Ліза. Цікаво вийде у вас її відгадати, без її подальшої підказки.

Можна тільки порадіти дивлячись на те як Ліза Галкіна емоційно поводиться при загадуванні загадки. Скільки безпосередності у дівчинки чарівності. У кого вона така пішла, в якого з батьків, як ви думаєте?

Популярне

Схожі статті

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.