Помер колишній чоловік Алли Пугачової – кінорежисер Олександр Стефанович

Олександр Стефанович, був другим чоловіком Алли Пугачової. Їх шлюб проіснував три роки з 1977 по 1980 рік.

Помер Олександр Стефанович, який був російським кінорежисером і сценаристом. Це стало на 77 році життя кінорежисера.

Олександр Стефанович раніше був госпіталізований в лікарню ім. Бахрушиних. У нього констатували розлоге ураження легень.

Як інформують засоби масової інформації в клініку Олександр Стефанович був направлений на початку липня 2021 року. У нього діагностували коронавірус.

Олександр Стефанович

Річ у тому, що Олександр Стефанович тривалий час не звертався до лікарів, хоча хвороба його наздогнала ще в червні 2021 року. Після того як у нього сильно погіршилося здоров’я його терміново перевезли до лікарні в Сокольниках.

Олександр Стефанович, був другим чоловіком Алли Пугачової. Їх шлюб проіснував три роки з 1977 по 1980 рік. Олександр Стефанович активно брав участь в створенні сценічного образу співачки. Як він сам казав, що саме він придумав стиль Алли Пугачової.

Про дату і місце похорону буде повідомлено додатково.

Олександр Стефанович народився 13.12.1944 року. Він також був автором документальних і художніх фільмів. Олександр Стефанович створив такі музичні фільми як “Душа”, “Почни спочатку”, “Осінній блюз”, “Кураж” та інші.
У 2010 році Олександра Стефановича нагородили Орденом Дружби.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.